RSS

Monthly Archives: May 2010

Pemergian yang tiada pengganti…..

kira2 5.15ptg selasa (26 mei 2010)…..ana diberitakan yang Ustzh Ruzita telah kembali ke Rahmatullah…pada mulanya ana tak percaya…jd ana telefon rumah di kampung utk mengesahkannya….tp adk ana kata xde ape2 cerita pn…jd ana telefon pula shbt ana yg agk hampir semasa keterlantaran Ustzh di hospital. Dy pn tak tahu ape2 lg….tak lama selepas tu….byk msj yg ana terima dr shbt2 sekolah lama…akhirnya Ustzh Ani Hayati sms ana baru ana percaya….sbb ana kurg percaya berita yg diforwadkn ni….agk mengkonpiuskan…slepas tu adk ana pn telefon blek utk bgtau yg btul la berita tu…

Kesayuan di kala petang tu ana je yg tau dan rasa…di saat kegembiraan pasukan bola baling UPSI mengalahkan pasukan UIAM dgn keputusan 17-4…satu pengakhiran yg agk memuaskn kami tetapi ana terkilan pada saat itu krn tak dapat blek kg utk menziarahi jenazah Allahyarhamah….sms yg ana terima tak putus2 dan ana pn xputus2 membalas sehingga smpai satu thp…ana rasa..ana hanya mampu mendoakan dan amalkn ilmu yg disampaikn oleh beliau ketika hayatnya….

sepatutnya byk lg yg ana nk nukilkn di sini dan tika ini…namun kesibukan yg melanda dan byk lg yg ana nk buat utk hr esok..insyaAllah..ana akn teruskan pd masa yg lain ditempat yg sama…

Al-Fatihah kpd arwah…..semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalngan para solehin… Ameen….

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on May 28, 2010 in sekilas pandang

 

Tags:

Kembara Semester…

Semenjak tamatnye exam hari tu rsenye ana dh jarang2 post ape2 kt cni….agak sibuk juga…dan agak penat…lpas je exam ana balik kg…nk uruskan program kt STARS dengan kwn2 yg lain…lpas tu balik UPSI untuk selesaikan kerja tertangguh pula…hari jumaat yg lpas bertolak ke Terengganu utk friendly dgn team bola baling MSSM Terengganu…sabtu mlm bertolak pula ke KL utk liga terbuka bola baling…esok kne pergi lenggong utk baktisiswa perdana..memg agak memenatkan dan xsempt nk berkongsi ape2 kt cni…kpd yg sudi meluangkn mse menjenguk blog ni…terima kasih byk2…hntr la komen ke ape ke…boleh jg berkongsi….jam dh menunjukkn hampir 4pg…ana perlu tdo utk bekerja esok..semoga bertemu lg di lain mase dan d tempt yg same… Assalamualaikum….

Gambar semasa di terengganu….

suka-suka

suka-suka

tamadun Islam

jersey pinjam jer..

 
Leave a comment

Posted by on May 17, 2010 in sekilas pandang

 

Tags: